logo gr


GreekUkrainian (UA)繁體中文Italian - ItalyShqip (Shqiperia)Čeština (Česká republika)Deutsch (DE-CH-AT)EspañolFrench (Fr)Polish (Poland)Russian (CIS)Svenska (Sverige)Turkish (Turkiye)English (United Kingdom)

Feta fuçie (Ekskluziviteti i Emërtimit të Preardhjes)

Më i njohuri djathë grek. Përbën një element të rëndësishëm të ushqimit të vetë grekëve dhe ka një lidhje të ngushtë me historinë dhe traditat e tyre. Prodhohet nga qumësht deleje apo dhe përzierje me qumësht keci. Ka një shije të lehtë të kripur dhe të thartë si dhe një ngjyrë të bardhë natyrale. Mund të karakterizohet 'produkt biologjik', sepse prodhohet nga qumësht i kafshëve që kullosin të lira në natyrë dhe në të cilën nuk implementohen lëndë kimike apo erbicide. Mund të konsumohet si ushqim shoqërues në tryezë ose i skuqur, gjithashtu vendoset edhe tek sallata horiatiki dhe tek byrekët me djathë.

feta

 

Emri i produktit: Feta/ Ekskluziviteti i Emërtimit të Preardhjes
Përshkrimi: Djathi Feta nga qumësht deleje i zonës së Epirit
Ambalazhimi: Fuçi druri Fuçi druri Enë metalike Enë metalike Enë metalike Enë plastike Enë plastike Enë plastike

Enë plastike

E ambalazhuar
Pesha: 46kg 30kg 14 kg 7 kg 4 kg 4 kg 2 kg 1 kg 400 gr 400 gr
Yndyrna: > 43
Lagështia: < 56
Temperatura e mirëmbajtjes: + 2° C