logo gr


GreekUkrainian (UA)繁體中文Italian - ItalyShqip (Shqiperia)Čeština (Česká republika)Deutsch (DE-CH-AT)EspañolFrench (Fr)Polish (Poland)Russian (CIS)Svenska (Sverige)Turkish (Turkiye)English (United Kingdom)

Kefalotiri

Djahtë i fortë tradicional grek. Prodhohet nga qumështi i bagëtive të imëta, me një shije të kripur të këndshme dhe aromë të pasur. Konsumohet si produkt shoqërues në tryezë, ideal për skuqje.

kafalotiri

Emri i produktit: Kefalotiri
Përshkrimi: Djathë i veçantë me  një shije të kripur të këndshme, prodhim nga qumështi i zonës së Epirit.
Ambalazhimi:
Pesha: 9 kg 5 kg 1 kg 3 kg 1.5 kg 400 gr
Yndyrna: > 45
Lagështia: < 40
Temperatura e mirëmbajtjes: + 2° C