logo gr


GreekUkrainian (UA)繁體中文Italian - ItalyShqip (Shqiperia)Čeština (Česká republika)Deutsch (DE-CH-AT)EspañolFrench (Fr)Polish (Poland)Russian (CIS)Svenska (Sverige)Turkish (Turkiye)English (United Kingdom)

Graviera

Djahtë i veçantë nag qumësht deleje me një shije pak të ëmbël të këndshme, me aromë të pasur dhe me një përmbajtje të ulët kripe.

graviera

Emri i produktit: Graviera
Përshkrimi: Djahtë i fortë me një aromë të pasur, nga qumësht deleje nga zona e Epirit.
Ambalazhimi:
Pesha: 12 kg 10 kg 1 kg 3 kg 1.5 kg 400 gr
Yndyrna: > 45
Lagështia: < 38
Temperatura e mirëmbajtjes: + 2° C