logo gr


GreekUkrainian (UA)繁體中文Italian - ItalyShqip (Shqiperia)Čeština (Česká republika)Deutsch (DE-CH-AT)EspañolFrench (Fr)Polish (Poland)Russian (CIS)Svenska (Sverige)Turkish (Turkiye)English (United Kingdom)

Djathë dhie

Djathë tradicional nga qumësht dhie. Ka pak yndyrna, është më i pasur në amiant, magnezium, fosfor dhe ka cilësi kundëralergjike, për arsye të përbërësve të proteinave të qumështit të dhisë.

gidino

 

Emri i produktit: Djathë dhie
Përshkrimi: Djahtë dhie nga zona e Epirit
Ambalazhimi: Enë metalike Enë metalike Enë metalike Enë plastike Enë plastike Enë plastike E ambalazhuar E ambalazhuar
Pesha: 14 kg 7 kg 4 kg 4 kg 2 kg 1 kg 400 gr 400 gr
Yndyrna: > 43
Lagështia: < 56
Temperatura e mirëmbajtjes: + 2° C